Tekstvak: Wondzorg adviesverlening gebeurt door Diego Backaert enkel na afspraak op 0475/440806. 

Ons team staat echter ook garant voor een volledige professionele en gespecialiseerde verpleegkundige 
verzorging aan het bed van de patient.

Wondzorgadvies en wondzorg wordt in samenspraak met de andere actoren, zoals huisartsen, specialisten, voetklinieken steeds naar de meest kundige zorg gebracht.
Er kunnen spijtig genoeg geen mirakels gedaan worden, te vele factoren zijn zo belangrijk. Wij bieden u alleszins wel een optimale zorg, waarin wij rekening houden met alle factoren, die veel te veel over het hoofd worden gezien. 
Regelmatig worden er ook lezingen gedaan over wondzorg. Vanaf september 2014 heeft  www.wounded.be als opleidingsproject, zijn start niet gemist. 
Wij zijn steeds bereid om advies te komen geven, zelfs indien er andere thuisverpleging de zorgen verder zal zetten.

Diťgo Backaert
Onderstaande formulier aanklikken en invullen aub

 

ENKEL OP AFSPRAAK: 0475/44.08.06.

Consultaties ook op:

Hammersweg 10 te 9420 Erpe

diego@wondzorgadvies.be

Op maandag en donderdag avond zullen Dr Speybrouck Sabrina en Diťgo Backaert samen Wondzorgadvies geven in Moorsel. Op deze manier willen wij een brug vormen tussen de eerste en de tweedelijn.† Door een duidelijkere diagnosestelling en wondzorgbeleid afstelling met de huisarts en de thuisverpleegkundige, zal het mogelijk zijn om minder snel over te moeten gaan tot een opname voor wondzorg.† Het is onze bedoeling dat de patiŽnt volledig onder toezicht blijft van zijn eigen zorgverstrekkers! Door onze werkwijze zijn wij zeker dat wij op een eerlijke manier kunnen coachen naar de eerstelijn.

Afspraken kunnen altijd op het nummer: 0489-11.10.17. Voor meer info: klik hier

 

Nieuwste richtlijn decubitus

Adviesaanvraag