Gespecialiseerde thuisverpleging

Groep Backaert Regio Aalst

Wondzorgadvies - Diabeteseducatie - Amenthu bvba

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK: 0475/44.08.06.

Consultaties ook op:

Hammersweg 10 te 9420 Erpe

diego@wondzorgadvies.be

1990 - 2020

Bij u thuis of ten huize van, onze patiŽnten staan steeds centraal

 

 

 

 

 

Sedert bijna 30 jaar specialiseert ons team zich steeds verder en verder om een zo kwalitatief mogelijke thuisverpleging aan te bieden. Door continue bijscholing blijft onze praktijk, onze technieken en onze werkwijze up to date om de beste zorg te geven!

Sedert 1990 werken wij met een zelfsturend team. Een team dat in staat is om u uw zorg op een kwalitatieve manier te bieden.

Een permanentie van 24/24 en 7 op 7, een opstart met eigen materiaal, de hoogst opgeleide verpleegkundigen in de ruime regio, wij bieden het u allemaal.

Onze groep gemotiveerde collegaís voorzien voor u in een permanente en kwaliteitsvolle thuisverpleging met alle gespecialiseerde zorgen die daarbij horen!

Wist u dat een verpleegkundige wettelijk verplicht is om te melden aan de behandelende arts of hij/zij een handeling al dan niet kent. Wij hebben in onze praktijk geen beperkingen !

Deze jarenlange investering leidde tot de hoogst opgeleide praktijk thuisverpleging in BelgiŽ en zelfs internationaal! Een streven naar perfectie in de zorg is hiervan een natuurlijk gevolg.

 

Korte info:

De vraag: wat het kost?† is heel eenvoudig te beantwoorden. Wij hebben nog nooit remgeld gevraagd, ook niet voor oogindruppelingen, een bloeddruk controle, de zuurstof saturatie meten, een glycemie meten, toezicht op medicatiegebruik, gebruik van Photizo en Bioptronlamp, ...worden bij ons nooit aangerekend in combinatie met andere verstrekkingen en zijn voor u dus een extra service. Krukken en intermittente compressietherapie kan u gratis lenen indien deze vrij van gebruik zijn. Wij beschikken over een 10 tal degelijke alternating matrassen met motor!

Wij werken tegen terugbetalingstarieven en zijn toegetreden tot het derdebetalerssysteem, wat wil zeggen dat wij onze facturen rechtstreeks doorsturen naar de ziekenfondsen. Het is een fabeltje dat zelfstandig verpleegkundigen duur zijn.

Vanaf januari 2016 zal er wel bij een verloren visite een vergoeding van 10Ä worden gevraagd. Wij rijden immers ook niet op water, en onze tijd is heel kostbaar. In die verloren periode hadden wij iemand anders sneller kunnen helpen.

U wil een team die uw noden, uw behoeften en uw verlangens kent. U wil iemand die tijd maakt voor uw zorg en die u het juiste en gepaste advies kan geven, dan bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met alle bestaande thuiszorgdiensten.

Wij rijden niet met reclamewagens rond. Uw buurman zal niet van ons te weten komen dat u zorgen krijgt. De privacy van onze patiŽnten wordt altijd bewaakt !!† Uw gegevens die wij gebruiken worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming gedeeld. U tekent hiervoor bij ons een informed consent die ons de toelating geeft om uw gegevens en fotomateriaal te gebruiken om u de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden.

Wij nodigen u graag uit door deze website te bladeren, en om u er nog steviger van te overtuigen dat wij u de juiste diensten zullen bieden.

 

 

Elke collega, zowel mannelijk als vrouwelijk verdient respect van alle patiŽnten,

wat ook hun religie mogen zijn.

Mannen en vrouwen zijn in onze praktijk gelijkwaardig en voeren allen dezelfde zorgen uit!

Wij werken volgens Westerse normen en waarden in onze praktijk met respect voor ieder mens.

Onze groep is ook een erkende stagedienst, dat wil zeggen dat wij regelmatig stagiairs mee nemen!

Zie ook patiŽntenrechten.

Verzorgingsuren worden op voorhand zo goed als mogelijk afgesproken.

 

 

 

 

 

Amenthu† staat voor Alle MENsen THUis en wil doorheen zijn praktijk de patiŽnt en zijn/haar zorg altijd centraal plaatsen. Door kundige zorg te verstrekken zijn wij overtuigd dat het mogelijk is om veel langer thuis te blijven, hetzij collegaís te kunnen coachen om de mensen langer, voordeliger en comfortabeler thuis te verzorgen.

 

 

 

Eindelijk een sosciaal statuut op komst voor de thuisverpleegkundige

 

 

 

 

 

 

Diťgo Backaert

 

 

 

 

Ons motto: Wij verzorgen patiŽnten

zoals wij zelf graag zouden verzorgd worden !!

Thuisverpleging groep Backaert heeft als kernwoorden:

thuisverpleging, gespecialiseerde zorgdiensten (wondzorg, diabetes, IV therapie, palliatieve zorgen, diabetes,Ö.), Aalst regio, en niet in het minst: kwaliteit, vriendelijkheid en empathie, vertrouwen en steeds gemotiveerd.

Copyright: Amenthu bvba

Website: Amenthu bvba Diťgo Backaert, Hammersweg 10 te 9420 Erpe

Afbeeldingsresultaat voor 30 jaar

 

Sinds 1990 het hoogst opgeleide team thuisverpleegkundigen in BelgiŽ